white and black music mixer

Vroege Rob met Haagse Ochtendradio

Leestijd: < 1 minute

Ik heb even moeten zoeken, maar ik heb inmiddels mijn zes wekkers weer gevonden en het nodige stof er afgeblazen. De hele komende week beginnen die krengen namelijk om 4 uur in de ochtend te rammelen -sorry buren- aangezien ik de ochtendshow van Den Haag FM over mag nemen.

Na wat zoekwerk blijkt dat het toch 3 jaar terug is dat ik dat voor het laatst deed, wat ik nog wel weet is dat ik niet houd van vroeg opstaan… Maar als dat samen met jou mag zijn, dan is dat toch een stukkie aantrekkelijker.

Relaxed wakker worden met een feestgevoel.

Volgens de website is het “relaxed wakker worden met een feestgevoel”. Dat relaxte zit echter niet helemaal in me en een echt feestgevoel wil ik de ochtend ook niet direct noemen…

Ach, weet je? We gaan het merken. Als ik er nu zorg voor draag dat ik rond 7:00 uur in de studio ben, ga jij dan aan de andere kant van het apparaat zitten?

Edit: Ja, apparaat. Het is ook de hele week te volgen op Den Haag TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify