white and black music mixer

Nog één keer lunchen bij ALLsportsradio

Leestijd: < 1 minuten

Morgenmiddag presenteer ik voor het laatst -vakantiebaantje enzo- tijdens de lunch bij AllSportsRadio en ik heb er nu al zin in!

In de afgelopen 2 weken heb ik diverse sporten mogen bespreken en als je me kent weet je dat ik geen sporter ben, maar ik houd weer wel van een uitdaging. De start was een thuiswedstrijd met het NK Schaken (toch dat bord maar weer eens pakken). Erna zijn vele sporten aan bod gekomen die ik wel of niet kende zoals de Tour de France, de Vierdaagse in Nijmegen en basketbal.

De laatste show bevat gelukkig ook weer wat fijne ingrediënten. Waar we aan de ene kant aandacht hebben voor het Skûtsjesilen, de Tour de France en het WK BMX in Rotterdam, aan de andere kant is Henk Bres (iets met het RTL 7 voetbalteam) een uurtje te gast, wordt vast een toffe afsluiting van een mooie radioperiode.

Aanstaande vrijdag is Henk Bres te gast bij Rob Kemperman in het sportiefste lunchprogramma van Nederland! Henk is vooral bekend van zijn ongezouten opmerkingen in het toenmalige discussieprogramma Het Lagerhuis van de VARA.

Maar Henk heeft niet stilgezeten. Of toch wel? Op de bank, als coach, bij het sterrenvoetbal team van RTL 7. Hij komt er van alles over vertellen. Dus, luisteren en lachen …. as. vrijdag vanaf 12.00 uur bij ALLsportsradio Live!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify