Footabll & soccer game

De meest sportieve lunch van Nederland is van jou!

Aankomende maandag gaat er voor mij een nieuw avontuur beginnen. Ik mag namelijk twee weken lang gaan praten over sport en wellicht weet je dat ik van nature niet heel sportief ben aangelegd. Dat wordt dus een uitdaging!

Nu zijn de geijkte sporten zoals voetbal, wielrennen & hockey wel te bedenken, maar er is meer! Zo ben ik zelf een redelijk actief schaker geweest en ook turnen (ja, echt, je ziet er alleen niet meer van) behoort tot mijn ‘sportieve’ verleden.

Vandaar ook de roep om jouw hulp en jouw kennis. Allicht ben je sportiever dan ondergetekende of wellicht houd je op zijn minst vast aan je goede voornemen waarin je elk jaar roept dat je dit jaar echt iets aan sport gaat doen. De vraag is eigenlijk simpel: ‘Welke sport mag ik in de komende weken zeker niet vergeten?’

Dankzij Twitter heb ik al wat suggesties mogen ontvangen zoals; boogschieten, handbal & honkbal. Maar er is zoveel meer, toch?  Welke sport wordt vaak vergeten? Of wordt jouw sport altijd overgeslagen bij Studio Sport? Samen maken we dan de lunch bij AllSportsRadio nét wat lekkerder, kom maar op met die sport: sport@kempermedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *