Kneet’s Gym in Den Haag is meer dan alleen maar een sportschool

Leestijd: < 1 minute

Vroeger kwam ik wel eens in een sportschool, totdat we bedachten dat dat een beperking van onze zuivere zuiptijd was en zo was het na 3 maanden voorbij. Het abonnement liep uiteraard nog even fijn door. Kneet’s Gym in Den Haag is meer dan alleen maar een sportschool, zo bleek toen ik er samen met Jos langs ging tijdens de actiedag.

Het gaat slecht met Kneet’s Gym in de Haagse Cederstraat. Door een belastingschuld van 25.000 euro moet de sportschool mogelijk donderdag al haar deuren sluiten.

“Dit is mijn levenswerk, al 40 jaar”, aldus Peter Knetemann, alias ‘Kneet’. Hij heeft er vertrouwen in dat zijn sportschool blijft voortbestaan en biedt, in de beschrijving van de crowdfundingactie die is gestart, compensatie aan voor enige financiële steun aan de gym.

Lees verder op OmroepWest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify