De kou uit en de opvang in!

Leestijd: < 1 minute

Wanneer het echt koud is, wat doen dak- en thuislozen dan? De winterkouderegeling blijkt daarvoor de helpende hand te zijn, in Den Haag wordt die mede gefaciliteerd door de Kessler Stichting. Samen met Jos ging ik op pad om een kijkje te nemen hoe die helpende hand er dan uit ziet in de koude dagen van het jaar.

Vanwege de kou gaat donderdagavond de winterregeling voor daklozen in. Dat gebeurt standaard wanneer het door de lage temperaturen langere tijd te gevaarlijk is om buiten te slapen.

daklozenopvang richard mulderHaagse daklozen kunnen gratis overnachten in de winteropvang aan de Zilverstraat, dat wordt beheerd door Stichting Dr. Schroeder van der Kolk. In het pand is plaats voor maximaal 125 mensen.

Lees verder op DenHaagFM.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify