“De één is een karakter en wil dat ook duidelijk zijn.”

Leestijd: < 1 minute

Jawel mensen, we zijn exact een week verder in het leven en dus is er ook een nieuwe editie van WannabeV online gekomen.

Het is ook voor mij wekelijks een behoorlijk bittere pil om te moeten wachten en te zien hoe het volgende deel van de show verloopt. Ook al was ik erbij, je weet nooit hoe een tv-maker dat verkracht danwel verfijnd…

Wonderbaarlijk genoeg mocht ik deze week -samen met Martijn- openen. In realiteit waren we wat later daar Rick nog een show bij de vrienden van Veronica mocht presenteren.

Tijdstechnisch valt deze show in te plannen tussen 22:00 en 01:00 uur o.i.d. en daar was ik zeer content mee. In episode 1 was te zien dat ik meer moest improviseren en dan mag ik bij Gods gratie dat doen midden-in-de-nacht, met Rick van Velthuysen, en op het tijdstip van het geprezen en vervloekte Met Rob de koffer in!


CategorieënTags


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify