Te gast zijn in je eigen programma

Leestijd: < 1 minute

Al enige tijd zijn we bij 3voor12/Utrecht gezegend met twee fanatieke radiomakers. Wekelijks zorgen Mike van Dooyeweert en Marieke Steijvers ervoor dat er een nieuwe uitzending wordt gemaakt , hoe anders was de situatie 3 jaar geleden toen ik bij 3voor12/Utrecht aan de slag ging…

Maar het verleden ligt achter ons, het heden is nu en in de toekomst wordt het tijd om de huidige radiomakers eens in het zonnetje te zetten, ze zijn daarom op 30 april te gast in hun eigen programma. Een programma wat ik dan voor de verandering mag gaan presenteren.

In deze editie van het programma wordt het hoog tijd om de radiomakers eens goed te leren kennen; wie zijn ze, wat doen ze en waarom maken ze radio? Mike is niet meer weg te denken bij het programma; hij zit er langer dan menig coördinator het heeft volgehouden. Marieke is the new girl on the block, maar wel één om rekening mee te houden.

Binnenkort hoor je meer van de twee, ze zijn samen te gast in hun eigen programma en -gek genoeg- in mijn slaapkamer…

 

30 apr ’14 – Rob, Mike & Marieke by 3voor12/Utrecht Radio on Mixcloud


Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify