person writing on a notebook beside macbook

Verrek; een pen die schrijven ken!

Leestijd: < 1 minute

Afgelopen weekend was het dubbelRob in Leusden, samen met Rob Sneltjes mocht ik de dames van Ladies Decision eens live meemaken en dat was geen straf. Ik ken de dames inmiddels al een tijdje en heb ze veelvuldig mogen lastigvallen voor Roulette FM, V-Radio, Mediagroep EVA en nu (weer) voor 3voor12/Utrecht.Een bijzondere avond werd het, vooral door de variatie in optredende artiesten; dat ging van geinige Nederlandstalige singer-songwriter naar classic rock tot aan de rock van de dames zelf.Erobvolgend mocht ik ook nog een stukje vol cliché’s tikken, leest u mee?

 

Lekker in het gehoor liggende rocknummers en covers met een eigen twist waren de ingrediënten bij de cd-presentatie van Ladies Decision. In multicultureel jongerencentrum De IJsbreker in Leusden was zaterdag de plek waar de nieuwe cd ‘Not otherwise specified’ van de Amersfoortse meidenband werd gepresenteerd. Een album wat in de Album Top 100 reeds op 30 is binnen gekomen.

Relaxte uitstraling

Gemakkelijk in het gehoor liggende rockmuziek is wat Ladies Decision liet horen tijdens de presentatie van haar nieuwe cd ‘Not otherwise specified’ en daarnaast was er veel ruimte voor covers, die bij het publiek goed werden ontvangen.

Waar de dames vooraf te kennen gaven geen last te hebben van zenuwen bleek achteraf de opluchting van een geslaagd optreden. Dat één van de achtergrondzangeressen haar stem kwijtraakte doet daar niks aan af. 

Meer bij 3voor12/Utrecht


Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify