cd boxes on shelves in music store

Het Goede Doel; nieuwe dubbel-cd

Leestijd: < 1 minute

Het Goede Doel presenteerde afgelopen donderdag in een volgeladen Stairway to Heaven de nieuwe cd …was alles maar precies zoals het was… 3voor12/Utrecht sprak na afloop met Henk Westbroek over het album en wat blijkt? Na deze verzamel-dubbelaar zit er alweer een nieuw album in de pijplijn.

In een goedgevulde Stairway to Heaven is de sfeer van vervlogen tijden goed te proeven. 192TV – dat op grote schermen wordt uitgezonden – luidt in het café de sfeer van vroeger in. Hoewel Henk Westbroek en Henk Temming beseffen dat het publiek graag de grote hits zoals ‘Nooduitgang’ wil horen, wordt de avond afgetrapt met het onbekendere werk van Het Goede Doel. Het wielerlied ‘Erop en Erover’ zorgt voor een meezingsfeer die je toch verwacht bij deze vorm van Hollands Glorie.

Lees verder bij 3voor12/Utrecht


Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify