black and white audio mixer

Aafke Romeijn voor zeer korte tijd teleurgesteld in bezoeker

Leestijd: < 1 minute

Een optreden van een Utrechtse artiest, menigeen gaat er heen voor een fijne avond met gevoelige klanken, tenminste in de meeste gevallen is dit zo. Bij een instore optreden van Aafke Romeijn in Arnhem werd er ook nog even proletarisch gewinkeld: haar nieuwe mengtafel wisselde ongezien van eigenaar.

De teleurstelling was bij Aafke te merken, maar zoals we van haar gewend zijn klonk er een ander geluid dan wellicht verwacht. “Het gaat me niet om het geld, maar om de pijn van mijn teleurstelling in de mensheid. ”

Binnenkort meer bij 3voor12/Utrecht


Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify