#WannabeV Episode 1

Leestijd: < 1 minute

Hiiiiijahoor, nou nou is dat lang wachten geweest? [cue meneer De Groot; “Een week Dik”] Inderdaad; een dikke week wachten na mijn eerste melding over WannabeV.

We hebben 24 uur lang opgesloten op een bootje en dat wordt nu teruggebracht naar 24 minuten tv. Dat betekent knippen & plakken. En, ere wie ere toekomt, dat doe de V-Academy best leuk! Al ben ik het niet eens met het feit dat mijn opmerking een dieptepunt was, maar de manier van programma maken.

Check het uit!

Even als bonus voor collega Martijn; je zat een etmaal lang met me opgescheept en on air breng ik je dezelfde flauwekul als off air, dat weet je toch? Daarbij ging de grap niet zozeer over schoonfamilie, maar een moeder die nog wat fanatiek inkopen doet, maar; leuk dat je luistert!

This is just me and I wannabeV!


CategorieënTags


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify