top view of children zookeepers exploring wild nature

Onthullingen bij Open Dag Scouting Polanen Monster

Leestijd: < 1 minuten

Tijdens de Open Dag van Scouting Polanen worden tal van activiteiten georganiseerd. Een daarvan is de officiële onthulling van het naambord met het nieuwe logo bij de ingang van het terrein. Ook zal de nieuwe website van de vereniging feestelijk worden gelanceerd.
De onthullingen zullen plaats vinden gedurende de Open Dag op 22 januari. Verder zijn er van 11:00 tot 17:00 leuke activiteiten georganiseerd waar iedereen direct aan mee kan doen. Iedereen kan zo zelf ervaren wat Scouting Polanen inhoudt. De activiteiten zullen plaats vinden bij het clubgebouw aan de Duyvenvoordestraat 54 in Monster. De leiding van de verschillende groepen zal aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en informatie te geven over de vereniging.


Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify