Met Traffic Radio naar de BedrijfsautoRAI

Leestijd: < 1 minute

Elke keer dat het werd georganiseerd mocht ik, in opdracht van Traffic Radio, mogen presenteren op de AutoRai in Amsterdam. Groot was daarom ook mijn teleurstelling toen ik las dat het in 2017 niet doorgaat. Toch ga ik dit jaar weer met Traffic Radio naar de RAI en wel voor de BedrijfsautoRAI.

Van 20 t/m 24 oktober komen de programma’s van Traffic Radio, LIVE! vanaf de BedrijfsautoRAI 2015. Het is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. Elke dag hoor je reportages, interviews en het laatste BedrijfsautoRAI nieuws.

TrafficRadio.nl

Van dinsdag tot en met vrijdag presenteer ik voor Traffic Radio vanuit Amsterdam, jij komt je ook?

  • Dinsdag: 12:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 13:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 14:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 15:00 – 19:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify