pexels-photo-4480527.jpeg

Rob & Jos samen bij IBC Radio

Leestijd: < 1 minuten

Tijdens de IBC in RAI Amsterdam zal dit jaar voor het eerst live radio gemaakt gaan worden en ik mag erbij zijn, samen met Jos van Duuren. 

Broadcast Partners start eigen radiostation op IBC. Het bedrijf is van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 september te horen in de RAI in Amsterdam, waar Europa’s grootste Broadcast beurs IBC2014 wordt gehouden. Broadcast Partners gaat de uitzendingen verzorgen via 88.5FM. (Bron: Radio.nl)

Tijdens de openingstijden van de beurs wordt door diverse radiomakers een programma verzorgd ten bate van de IBC 2014.

Een onderdeel van IBC is een zeer invloedrijk congres en een beurs van wereldformaat. Het evenement biedt meer dan 50.000 professionals uit meer dan 170 landen een ongekende ervaring en de gelegenheid om zaken te doen en zich te informeren, om te debatteren en te verbinden, om uit te dagen, te innoveren en strategieën te ontwikkelen met de bedrijven en kopstukken die de markt bepalen. (Bron: RAI Amsterdam)

Op dinsdagochtend (de laatste dag van de beurs) mag ik samen met Jos de presentatie tot mij nemen. Eerder maakten wij samen radioprogramma’s bij WOS Radio. Op de dinsdag zijn we te horen van 9:30 uur tot aan de lunch, ben jij er ook bij?

UPDATE

Nu ook met fijne luisterlinkjes!


CategorieënTags


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify