Op pad gedurende de Amerikaanse verkiezingen

Leestijd: < 1 minute

Het was een strijd waarvan menigeen vooraf dacht te weten hoe die zou eindigen, Clinton zou president van Amerika worden. Het liep anders en op 20 januari 2017 wordt Donald Trump geïnaugureerd als 45e president van de Verenigde Staten. Samen met Jos keek ik ’s nachts bij het Haagsch College mee naar het tellen van de stemmen.

Het Haagsch College organiseerde dinsdagnacht de Election Night in Nieuwspoort, een nacht waarin de Amerikaanse presidentsverkiezingen werden gevolgd en bediscussieerd.

Tijdens de Election night was het enerzijds mogelijk CNN live te volgen. Anderzijds waren er panels waarin werd gesproken over de mogelijke gevolgen van de verkiezing door Europarlementariërs Hans van Baalen en Paul Tang.

Lees verder op DenHaagFM.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify