Waterproof 2011 met Rob als gastheer

Leestijd: 2 minuten

Voor de derde maal op rij presenteert Rob Kemperman de finale van de band-competitie Waterproof in Popcentrum Nederland Drie in Wateringen. In deze finale zal bepaald worden wie het Waterpop-festival op 13 augustus mag openen.

De finale van Waterproof is zaterdag 18 juni in Popcentrum Nederland Drie in Wateringen.

De finale van waterproof! Op deze avond staat er één vraag centraal namelijk: Heeft Beatrix een rijbewijs? Of toch niet! Nou ik zal je gelijk verlossen, de koningin heeft een rijbewijs.
Maar dan zitten we nog met de vraag welke band mag Waterpop openen? De voorrondes waren spannend want er stonden toch een partij goede bands. De keuze wie er door mocht naar de finale was niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk heeft de jury vier bands als finalisten weten te benoemen. In de finale staan:
FortyNine: Een metalband die weet hoe je een stevige pot muziek moet maken. Technisch zijn ze
heel sterk en ze hebben een boeiend optreden.
Mr. Man: Een rockband die met vijf man sterk keistrak staat te spelen. De zang schijnt van een bijzondere kwaliteit te zijn en het totaalplaatje is ook fijn om naar te luisteren en te kijken.
KinKobra: Een rockband die je met hun energieke show en sterke zang helemaal inpakken. In de voorronde zorgde ze ervoor dat het dak eraf ging.
The Levis: Een rockband met een lekker afwisselend repertoire. Ze rocken goed met hun goede zang en strak geluid.
Het belooft dus een spannende finale te worden! Deze vier bands zullen tegen elkaar strijden en de winnaar mag op 13 augustus Waterpop openen. Een jury zal de optredens beoordelen en een winnaar kiezen. Maar jij hebt ook een stem die je op je favoriet kan inzetten. Kom dus genieten van vier veelbelovende optredens en bepaal mede wie Waterpop opent!

Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify