Zaterdagavond: finale Waterproof 2010

Leestijd: < 1 minuten

Braintrust, Pangea, 27 Ways to Win en The Upstairs strijden aanstaande zaterdagavond in Westland Popcentrum Nederland Drie in Wateringen om Waterpop 2010 te mogen openen. Rob Kemperman presenteert deze avond.
De afgelopen weken hebben de vier bands ieder al wat concurrenten achter zich gelaten en stroomden zij door naar de finale op 19 juni aanstaande. Daar barst zaterdag de strijd los, een strijd om te mogen spelen op Waterpop 2010. Dit festival wordt jaarlijks aan het einde van de zomervakantie georganiseerd en zal dit jaar plaatsvinden op 14 augustus in het Hofpark in Waterringen.
Rob presenteerde Waterproof al eerder in 2009 waar Unzip The Catfish de winnaar werd, zij zullen dit jaar traditiegetrouw plaatsnemen in de jury van Waterproof 2010.

Categorieën


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

X

Op de radio

Spotify